Home atelier mannenkunst mannenwerk projecten links contact     coming soon Contact Us
 

Tekstwerk  

Schilderwerk

Fotowerk  

Drukwerk

Theaterwerk

 
 
 

Johan van Breukelen (1952) is a visual artist who, since 1989 has specialized in the male nude. In the first years it was mainly photo-artwork using a combination of photography and chalk.Since 1995 it is solely pure photography, without the use of photoshop or digital image editing! (Body)paintingtechniques are added during the photoshoots.Characteristic in his work is often the multiple image and the distortion of the model. Because of this, mirrors are an essential component of the photograph. In his photographs he tries to capture some of the mystery, strength and vulnerability of male energy In zijn werkpraktijk richt hij zich op beeldende kunst en op bewustzijnswerk met groepen en individuen. Zijn creativiteit uit zich in schilderwerk, fotografie en teksten. Met zijn fotowerk van mannelijk naakt heeft hij in bepaalde kringen in de afgelopen twintig jaar internationale bekendheid opgebouwd. In het groepswerk vind hij een onuitputtelijke bron voor inspiratie voor zijn creativiteit en voor de kunst van het leven! Het Atelier staat voor al mijn creatieve werk. Ik heb tussen 1979 en 1989 voornamelijk gewerkt als theater vormgever (ontwerp en uitvoering decors) en als belichter.Sinds 1990 werk ik als beeldend kunstenaar en heb ik me vooral gericht op mijn fotowerk.Daarnaast schilder, schrijf teksten en maak ik af en toe eenvoudige websites. Stichting Mannenwerk organiseert workshops en supportgroepen rondom bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Johan is bij het mannenwerk inhoudelijk leider en verleend zijn medewerking aan het magazine. Hierin aandacht voor bemoediging, kracht, inspiratie en bezieling.

infogemengde 

prijzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 sinds 26 -10 -07

 

 

 

Atelier Webdesign

 

                  

 

       

 

       

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstenaars, kleine bedrijven, instellingen en particulieren help ik met het realiseren van hun visitekaartje op internet. 

Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de wens voor een website concreet om te zetten in een aantrekkelijke, en bij de opdracht passende vormgeving.

Wanneer je niet beschikt over (voldoende) fotografisch materiaal voor je website, kan ik je ook daarbij van dienst zijn. Je kunt hierbij denken aan foto's van je product, foto's van je locatie , fotoportret van jezelf en/of van de medewerkers, en sfeerfoto's.

Maak gerust een afspraak voor een oriŽnterend gesprek.

Tekstwerk Schilderwerk Fotowerk Drukwerk Theaterwerk Webwerk
© 2000 - 2012 Johan van Breukelen The Netherlands